nederlands dutch languageengels english languageCrématoire pour chevaux Westerhout Pferdekrematorium Westerhout Beverwijk Niederlande Crematorio para Caballos  Westerhout Ollanda
paardencrematorium westerhout beverwijk

Het afscheid


Afscheid nemen van uw paard is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Wanneer het moment daar is, biedt Paardencrematorium Westerhout u hiervoor in alle rust de gelegenheid.

Lees hier het persoonlijk verhaal van Susanna van Leeuwen over haar Oscar.

Als uw paard in zijn stal of op het land komt te overlijden kunnen wij het vervoer vanaf deze locatie naar Paardencrematorium Westerhout voor u verzorgen. Indien u daarna bij ons afscheid van uw paard wilt nemen bestaat hiervoor de gelegenheid in onze afscheidsruimte die royaal van stro is voorzien.

Wanneer u voor de keuze komt te staan uw paard te laten inslapen kunt u gebruik maken van onze ruime rustgevende inslaapkraal. In overleg kunnen wij de diensten van een veearts voor uw paard verzorgen. U kunt ook uw eigen veearts meevragen.

Na de crematie kunt u, indien gewenst, zelf beschikken over de as van uw paard. Wij hebben diverse urnen waar u een gedeelte van de as in kunt bewaren. De overige as kan aan u worden meegegeven. Het is ook mogelijk om de as van uw paard te laten uitstrooien over zee. U ontvangt dan van ons een officiële uitstrooiverklaring.

Paardencrematorium Westerhout biedt u de mogelijkheid om op een waardige manier afscheid van uw paard te nemen. Aanvullende of eigen wensen rondom de crematie kunnen wij in overleg met u op een persoonlijke wijze verzorgen.

Routebeschrijving